noctistuanchannel

  • Member since December 2020
  • 0 contributed posts
About noctistuanchannel

NoctisTuanChannel - një kanal biznesi për shkëmbimin e njohurive, manualeve të funksionimit të shëndetit dhe bukurisë, palestër falas për të gjithë NoctisTuanChannelcom Aktualisht ne jemi duke ofruar shërbim backlink për 50,000 VND me një backlink në NoctisTuanChannelcom Ne gjithashtu sigurojmë reklamë banderolash në faqen e internetit NoctisTuanChannelcom me çmimin prej 500,000 VND. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të shkrimit të reklamave në faqen e internetit NoctisTuanChannelcom me çmime që variojnë nga 700,000 VND në 1,000,000 VND Përveç kësaj, ne gjithashtu prezantojmë produkte të reja për klientët që të porosisin sipas kërkesës me një çmim pagat. Tema kryesore e faqes në internet që po ndjekim është si më poshtë: Tema e parë: Shkëmbimi i përvojave në marketingun e bashkuar, Ndarja e përvojave të bukurisë, Shkëmbimi i përvojave të blerjes së kurseve. Ndani tingullin e flautit bambu Vietnamez., Bleni dhe shisni në katin e E-commerce, Video në kanalin Youtube NoctisTuanChannel, Shkarkoni aplikacionin për celular, Lajmet. Tema e dytë: Si të rinovoni lëkurën, Mjekësia për të trajtuar shqetësimet në stomak., Ilaçet për puçrrat, Ilaçet për dhjamë., Tabletat për dobësim, Ilaçet e artrozës, Shtimi i peshës, Makiazhi, Mjekësia trajtimi i flokëve, ilaçe të frymëmarrjes. Tableta biologjike mashkullore, pilula fiziologjike femra. Tema e tretë: Kujdesi për vagjinën, Rrethprerja, Kujdesi për lëkurën, Kujdesi për sytë, Manuali për shëndetin, Manuali i bukurisë, Manuali i ushqyerjes, Manuali i sëmundjeve, Çrregullimi i gjumit, Çrregullimi gastrointestinal Çrregullimi vestibular, salla e palestrës. Tema e katërt: Sëmundja dermatologjike, sëmundja e mëlçisë, sëmundja qendrore parazitare, sëmundja e kolesterolit, sëmundja e diabetit, sëmundja gjinekologjike, sëmundja e zemrës, hemorroide, sëmundja e fytit, sëmundja e sinusit, detajet e kontaktit këtu më poshtë: Telefoni: 0935691293. Gmail: NoctisNQT@Gmail.com. faqja e internetit: https://www.noctistuanchannel.com/ Adresa: 718/3/19 Tran Hung Dao Ward 2 District 5 Qyteti Ho Chi Minh.

Profile Details
Blog: https://www.noctistuanchannel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/NoctisTuanChannel/
Website: https://www.noctistuanchannel.com/
Join our Community!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

ADVERTISEMENT
FREE EMAIL NEWSLETTER

Receive news, sky-event information, observing tips, and more from Astronomy's weekly email newsletter. View our Privacy Policy.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Find us on Facebook